Over TimeTick

Ons geheim? Het bedrijf bewust klein houden. Slim, flexibel en efficiënt werken in plaats van grote kantoren met honderden mensen. Lage overheadkosten, die ervoor zorgen dat we onze software scherp kunnen aanbieden zonder op kwaliteit in te hoeven leveren. De moderne manier van ondernemen: goed voor de klant, goed voor het klimaat en goed voor de portemonnee.

Goede mensen = goed resultaat

Natuurlijk kunnen ook wij het niet alleen. Voor specialistische zaken huren we de juiste specialisten en verder zorgen wij voor continue uitbreiding van onze in-house kennis. Zo zijn onze eigen engineers stuk voor stuk Zend Certified Engineers, Microsoft Certified Professionals en volledig up to date met wat er speelt op het gebied van software, hardware en cybersecurity.

Een goede service begint bij goede servers

Wij stellen hoge eisen aan onze servers. Hierin hebben wij TransIP als partner gevonden: dé Internet Service Provider waarbij we de strenge kwaliteitseisen die wij hanteren veilig kunnen onderbrengen. Uw software staat bij TransIP aangesloten op de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), waardoor u direct op het één na grootste internetknooppunt ter wereld aangesloten zit.

Leer TimeTick zelf kennen

Geloof ons niet op ons woord, maar ervaar zelf wat TimeTick voor uw organisatie kan betekenen. Wij zijn uiteraard zowel telefonisch als per e-mail te bereiken via onze contactpagina.

Ondernemen is topsport.
Topsport is focus.
Ondernemen is focus.
Verleg uw focus: de uitgebreide rapportages van TimeTick helpen u sterke en zwakke punten te lokaliseren.

Waarom software van TimeTick?