SevenSeas Group - Logistieke software

 

SevenSeas Group

Voor SevenSeas Group hebben wij maatwerk software geleverd. In eerste instantie ging het om het stroomlijnen van de logistiek voor het kantoor in Spijkenisse, inclusief grote "Schiphol-achtige" schermen verspreid door het pand. Toen later een collega van de vestiging Houston (USA) de software zag, wilde hij het ook in zijn vestiging implementeren. Zo gezegd, zo gedaan. Een verdere uitrol naar de overige 20+ kantoren, overal ter wereld, wordt op dit moment bekeken.

Dit project is bij SevenSeas Group zo goed bevallen, dat ook de koppeling voor een contract met Rijkswaterstaat bij ons neergelegd werd. Dit ging met name om de koppeling met het inkoopsysteem van de overheid, DigiInkoop. In contact met een andere overheidsdienst (Logius) hebben wij de koppeling volledig verzorgd en binnen een zeer krappe termijn opgeleverd.

Wij werken nog met veel plezier voor en met SevenSeas Group, aan een betere stroomlijning van processen en slimme softwareoplossingen.

Betrokken partijen:

Rijkswaterstaat Logius

SJR - Insultech

Insultech is onderdeel van de SJR Group, een groep van bedrijven die samen doen aan tankconstructie, isolatie, piping en meer. De directeur van Insultech wilde graag meer inzicht in de personele kosten van zijn projecten. Om die reden zijn we aan de slag gegaan met een softwarepakket waar alle belangrijkste gegevens naar voren komen.

Op dit moment wordt onze software als basis gebruikt voor de salarisadministratie en kan tegelijkertijd belangrijke informatie opgevraagd worden met betrekking tot projecten over de hele wereld.

SJR Insultech - Urenregistratie software

 

Hatek Lastechniek B.V. - Registratiesoftware voor apparatuurkeuringen

 

Hatek Lastechniek B.V.

Hatek is letterlijk "meer dan een lasgroothandel". Ze doen naast hun werkzaamheden ook aan lasopleidingen, apparaatkeuringen en meer. Voor alle apparaten die Hatek keurt bij hun klanten, is een softwarepakket ontwikkeld. Hier wordt in bijgehouden welke apparatuur bij klanten staat, wanneer deze gekeurd moet worden en welke afspraken er gemaakt zijn. Ook zijn er meerdere tablets in omloop waarop de keuringen worden gedaan, die bij het terugkomen op kantoor automatisch gesynchroniseerd worden.

Er komen tevens automatische meldingen uit het systeem rollen die het beheren van duizenden apparaten bij duizenden debiteuren eenvoudig en beheersbaar maken.

Naast dit project hebben wij ook kleinere projecten voor Hatek opgepakt, zoals de software voor gasflessenregistratie (in- en uitgaande gasflessen) met een barcodescanner gekoppeld aan een database waarin exact wordt bijgehouden welke flessen waar zijn.

Smart Inside

In samenwerking met Stijlmeesters en The Mindoffice hebben wij voor KNX Nederland het SmartInside netwerk ontwikkeld. Geïnspireerd door LinkedIn, is SmartInside dé plek voor domotica-, huis- en kantoorautomatiserings experts.

De volledige back-end en een deel van de front-end is door TimeTick ontwikkeld. Inclusief een koppeling met LinkedIn, waardoor accountgegevens direct worden overgenomen en je nieuwe profiel direct voorzien is van je naam en foto.

SmartInside

 

 

One Stitch Ahead

One Stitch Ahead is een project waarbij fabrieken worden geholpen om beter en gestructureerder kledingsamples te ontwerpen. Door middel van bestaande (of zelf ingevoerde) tekeningen kunnen kledingstukken binnen een fractie van de normale ontwerptijd gemaakt worden.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij bouwen effectieve software die problemen oplost en niet alleen symptomen aanpakt. Voor bijna ieder probleem kan een softwarematige oplossing bedacht worden die een kettingreactie van procesverbeteringen in gang zet. In ieder geval kan een kop koffie om de mogelijkheden te bekijken nooit kwaad!

Neem contact met ons op

Ondernemen is topsport.
Topsport is focus.
Ondernemen is focus.
De focus op de juiste zaken, dát kan alleen als u de juiste gegevens in handen heeft.

Waarom software van TimeTick?