Precies weten wat er gebeurt, altijd en overal

Dé oplossing voor de groeiende projectorganisatie

Urenregistratie voor een grotere onderneming kan samengevat worden in het woord "veel". Het zijn veel urenbriefjes, veel uren, veel uursoorten en helaas bij een groot aantal ondernemingen: ook veel Excel-bestanden. Daar tegenover staat dat men weinig overzicht heeft, weinig controle en in het ergste geval ook weinig winst. Deze situatie zijn wij meerdere malen tegengekomen bij onze klanten en gelukkig hebben we altijd het tij kunnen keren.

In de praktijk zijn vaak een of twee personen verantwoordelijk voor het digitaliseren van alle urenbriefjes in de organisatie. Allereerst is dit tijdrovend, ten tweede is het foutgevoelig. Als men toch al urenbriefjes invult, waarom kan dit dan niet direct digitaal? Het antwoord: dat kan wel degelijk.

Direct alle uren digitaliseren

Iedere schakel waarin mensen verantwoordelijk zijn voor het overnemen van gegevens, zijn foutgevoelig. Mensen zijn goed in complexe taken, maar veel minder goed in repetitieve taken. Daarom is het van belang om deze schakel er tussenuit te halen en de uren direct digitaal in te voeren. Dit heeft ook nog eens als voordeel dat de informatie real-time beschikbaar is.

Teams samenstellen, uren fiatteren, volledige export

De hiërarchie die in uw organisatie geldt kan worden vertaald naar teams met teamleiders, die vervolgens verantwoordelijk zijn voor het fiatteren van de urenregistratie van hun ondergeschikten. Op managementniveau kunnen deze gegevens nader bekeken worden en in zijn geheel geëxporteerd worden voor de salarisadministratie of voor aanvullende inzichten via bijvoorbeeld PowerBI.

Meer informatie?

U kunt natuurlijk ons softwarepakket 30 dagen gratis uitproberen, maar voor een organisatie van uw formaat adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een demonstratie. Wij kunnen u vervolgens ondersteunen bij het testen en natuurlijk bij de latere implementatie van de software.

Probeer het gratis » Neem contact met ons op »


Screenshots

Ondernemen is topsport.
Topsport is focus.
Ondernemen is focus.
Verleg uw focus: de uitgebreide rapportages van TimeTick helpen u sterke en zwakke punten te lokaliseren.

Waarom software van TimeTick?

WhatsApp Helpdesk
+31(0)20 894 6100