Ontwikkelingscyclus urenregistratie software op maat

Maatwerk software

Voor grotere organisaties of bedrijven met specifieke eisen

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander dat het voor grotere bedrijven vaak op de lange termijn voordeliger is om te investeren in maatwerk software. Tegelijkertijd zorgt onze ervaring ervoor dat we weten dat de kosten lager blijven wanneer er niet van de grond af opgebouwd hoeft te worden.

Daarom is onze maatwerk software vaak een combinatie van onze reeds bestaande software en uw specifieke wensen. Er wordt begonnen met een "basispakket", van waaruit de volledige software opgebouwd wordt. De kosten zijn daardoor laag, terwijl de kwaliteit zeer hoog is.

Uw eigen server, door ons beheerd

Om u zoveel mogelijk te ontlasten en om de kwaliteit hoog te kunnen houden, zorgen wij ervoor dat uw software 24/7 bereikbaar is via uw eigen server(s). U heeft wel de voordelen, maar niet de nadelen van eigen servers, want wij zorgen voor het beheer. Daarnaast is ons team dag en nacht bereikbaar, mochten er onverhoopt toch calamiteiten zijn.

Maatwerk software » Meer inzicht

Met onze maatwerk software heeft u alle gegevens op een dashboard real-time bij de hand. Omdat alles op maat gemaakt wordt, bepaalt u zelf welke informatie u hier te zien krijgt en op welke manier. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook automatische rapportages gemaakt worden die elke dag of welke week naar u gemaild worden. Zo houdt u altijd alles in de gaten, zonder te hoeven micromanagen. Dat geeft weer de tijd en ruimte om de visie en strategie uit te stippelen, in plaats van u bezig te houden met de alledaagse drukte.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van hoe een dergelijk dashboard eruit kan zien. En nogmaals, omdat het maatwerk software betreft, is dit volledig aan te passen aan uw wensen.

 

 

Maatwerk software » Projectplanning en/of personeelsplanning

Voor iedere branche is de planning weer anders. Soms loont het de moeite om projecten of personeel automatisch in te plannen, andere keren is het echt iets wat handmatig moet gebeuren. Moet er rekening gehouden worden met bepaalde competenties van medewerkers, of kan iedereen op iedere plek ingedeeld worden? Met maatwerk software is het mogelijk om de perfecte planningsoftware te ontwikkelen die geheel is toegespitst op uw bedrijf.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een eenvoudige balkenplanning, waarmee met weeknummers eenvoudig te zien is hoe de projecten gepland zijn. Dit is natuurlijk ook mogelijk voor personeel en biedt ook mogelijkheden voor het plannen van bijvoorbeeld continudiensten.

Maatwerk software » Weekstaten en maandoverzichten

Overzicht is het belangrijkste. Een snelle controle van de uren die deze maand gedraaid zijn door de medewerkers is daarbij enorm belangrijk. Het kunnen maken van teams met teamleider (die de uren van zijn/haar medewerkers kan fiatteren) en het uitdraaien voor de salarisadministratie of verantwoording naar de klant, is daarom van groot belang.

Weekstaten
Bij weekstaten is het snel inzichtelijk wat een medewerker die week heeft gedaan. Hoeveel overuren er gedraaid zijn, op welke projecten voor welke klant is gewerkt, of er misschien een binnen-/buitenlandvergoeding van toepassing is en nog veel meer. Het is het ultieme controlemiddel wat snel te lezen is en een duidelijke verantwoording van de uren geeft.

Maandoverzicht
Het maandoverzicht is vooral populair voor de salarisadministratie. Hier is namelijk direct inzichtelijk wat er in de betreffende maand is gebeurd. Het is minder gedetailleerd dan de weekstaten, maar dat is ook precies het doel van dit overzicht. Met name voor 0-uren contracten is deze manier van registreren erg nuttig, omdat het overzicht geëxporteerd kan worden naar Excel voor de salarisverwerking.

 

 

Ondernemen is topsport.
Topsport is focus.
Ondernemen is focus.
De focus op de juiste zaken, dát kan alleen als u de juiste gegevens in handen heeft.

Waarom software van TimeTick?