Urenregistratie voor het MKB

Urenregistratie betekent tijd- en geldbesparing

Als organisatie is het van belang om altijd te weten waar je staat. Een goede urenregistratie vormt de basis voor de facturen, de berekening van de winstgevendheid van projecten én het is een geweldige bron van managementinformatie.

Bij TimeTick begrijpen we dat u tijd registreert omdat u meer wilt weten over hoe de organisatie presteert. U wilt problemen tijdig lokaliseren en de juiste gegevens hebben om deze effectief aan te pakken. Met andere woorden: u wilt verbetering en groei.

Urenregistratie voor groei

Of er onderaan de streep meer winst is gedraaid is relatief eenvoudig te bepalen. Urenregistratie gaat daarentegen over mensen en dit maakt het vaak ingewikkelder. Daarom moet uw urenregistratie gekoppeld zijn aan klanten, projecten of zelfs milestones. Wanneer gebeurt iets, hoe lang wordt erover gedaan, wie doet wat? Het zijn ogenschijnlijk eenvoudige vragen waar u zonder een goed tijdregistratiepakket als TimeTick Timesheet geen (volledig) antwoord op kunt geven.

Gebruiksvriendelijke urenregistratie software

In het MKB wordt vaak weerstand ondervonden, doordat medewerkers het gevoel hebben in de gaten gehouden te worden. Dit is niet het beeld wat onze software ondersteunt. Het is vooral een hulpmiddel voor de medewerkers binnen het bedrijf. Op die manier is het voor iedereen een verbetering: voor de monteur, de calculator, de secretaresse en voor het management.

Meteen aan de slag met uw urenregistratie?

Dat kan! Dankzij onze handige wizard bent u binnen een handomdraai klaar met uw account instellen. U kunt direct uw medewerkers toevoegen, tarieven en taakgroepen opgeven en uw eerste projecten aanmaken. Vindt u het toch niets, bent u tot niets verplicht, maar liever helpen wij u verder tot u tevreden bent.

"Binnen een paar minuten bent u klaar om uren per week te besparen"

Probeer onze urenregistratie software 30 dagen gratis →

 


Voorwaarden in het kort:
30 dagen gratis onbeperkt uitproberen. Daarna slechts € 3,95 per gebruiker per maand. Abonnement start niet automatisch, u moet hiervoor eerst akkoord geven. Uw opgebouwde gegevens kunnen probleemloos meegenomen worden als u een abonnement neemt.

Wij zijn het startblok.
Jij bent de topsporter.

Waarom software van TimeTick?