Tijdsregistratiesysteem voor betere resultaten

Inklokken en uitklokken is voor veel bedrijven de manier om aan tijdsregistratie te doen. Er wordt vaak niet bij stilgestaan dat door deze methode weliswaar de totale aanwezigheid wordt geregistreerd, maar dat dit meer dan eens weinig zegt over het werk dat daadwerkelijk gedaan wordt. Het volstaat uiteraard voor medewerkers die dagelijks repetitief werk doen wat niet projectgebonden is, maar tegelijkertijd zijn er legio situaties te bedenken waar meer informatie verzameld kan worden door middel van een goed tijdsregistratiesysteem.

Een ander tijdsregistratiesysteem betekent andere resultaten

Wij zijn een voorstander van het registreren van alle belangrijke onderdelen van de tijdsbesteding. Hierbij kunt u denken aan klanten, projecten, tijden en uursoorten. Op deze manier kunnen de gegevens eenvoudig geaggregeerd worden en nuttige grafieken en taartdiagrammen vormen. U krijgt direct onder ogen welke werknemers welke werkzaamheden verrichten en hoe lang zij daarover doen.

"Een goed tijdsregistratiesysteem biedt kansen die prikklokken niet bieden!"

Ons tijdsregistratiesysteem gratis proberen?

Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij geloven in ons product en we bieden u graag de kans aan om het uit te proberen. Kijk onder het kopje "Producten" of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn het startblok.
Jij bent de topsporter.

Waarom software van TimeTick?