Projectplan software

Hoe wordt meestal een projectplan gemaakt?

Het opstellen van een projectplan met bijbehorende planning is vaak een tijdsintensieve taak. Een volledig plan wordt opgesteld in Word met een begroting in Excel, er wordt overlegd en er zijn verschillende revisies op het plan. Maar alles wordt met de hand gedaan en met de hand bijgewerkt.

Het probleem met projectplanning op deze manier

De manier van plannen is tijdsintensief en foutgevoelig. Soms beschikt niet iedereen over de meest recente versie en er kan niet altijd snel geschakeld worden. Veel kostbare tijd gaat verloren in een proces dat voor een groot deel geauomatiseerd kan worden en waarbij de projectplanner geholpen kan worden.

Een betere manier om projecten te plannen

Om dit probleem op te lossen, kunt u gebruik maken van onze TimeTick Timesheet software. Hierin wordt het hele project van initiatie tot nazorg volledig door software ondersteund. U kunt werken met Milestones, u kunt uw project over de gehele looptijd in de gaten houden en bijsturen wanneer nodig, u kunt projectteams maken en zorgen dat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Met onze software wordt meer gedaan dan alleen projectplanning:

  • Urenregistratie
  • Debiteurenbeheer
  • Kilometerregistratie
  • Kosten/baten
  • Rapportage
  • En meer...

Met andere woorden: wacht niet langer met de stap zetten. U kunt TimeTick Timesheet gratis uitproberen en u zit nergens aan vast. Maar wij durven te beweren dat u na de gratis proefperiode van 30 dagen graag doorgaat met het werken met Timesheet.

"Uw projecten stroomlijnen, uw urenregistratie inzichtelijk, altijd actuele gegevens om snel te kunnen schakelen." 

Maak een gratis account voor Timesheet Small Business →

 

 

Wij zijn het startblok.
Jij bent de topsporter.

Waarom software van TimeTick?