Meer inzicht → meer efficiency → meer winst

Aangezien gemiddeld 37% procent van de werktijd verloren gaat, is dat het getal waar het gevecht mee moet worden. Om die opwaartse kracht in uw bedrijf te krijgen, bestaat TimeTick Timesheet Pro. Met behulp van Timesheet Pro heeft u samen met uw managers en projectleiders meer inzicht en controle dan ooit tevoren. Het is daarom dé software voor ambitieuze mensen en organisaties.

Ervaar het zelf met een proefaccount →

"Het verhoogt het werkplezier, de efficiëntie en de moraal wanneer zaken op rolletjes lopen. Dankzij TimeTick lukt dit."

Urenregistratie en rapportage

De eerste stap in een goed inzicht in de situatie in uw bedrijf, is natuurlijk een goede urenregistratie. Veel belangrijker nog dan de controlefunctie, is de urenregistratie een goed middel om de tijdsverdeling van uw personeel in kaart te kunnen brengen. Een goede urenregistratie is immers een fantastische bron van managementinformatie. Op die manier krijgt u antwoord op vragen als:

  • Is iedereen wel met de juiste taken bezig?
  • Welke projecten of werkzaamheden slokken teveel tijd en geld op?
  • Hoe kan de organisatie zijn capaciteit vergroten zonder extra personeel?

Binnen enkele maanden heeft u al belangrijke inzichten vergaard en zijn alle werkzaamheden vanaf 'ongeveer zo iets' naar een meetbaar gegeven gegaan. Daarnaast moeten alle urenregistraties geaccordeerd worden door de direct leidinggevende, waardoor deze een zeer goed beeld krijgt van wat er speelt.

"Een goede urenregistratie is een fantastische bron van managementinformatie."

Krijg meer inzicht in de tijdsbesteding in uw bedrijf →

 

 

Voorbeeld van een taartdiagram uit Timesheet

Voorbeeld taartdiagram uit de software

Om tot nuttige conclusies te komen, moet u wel weten wat er met alle tijd gebeurd is. Voorbeeld: als de account manager teveel tijd bezig is met administratieve werkzaamheden, gaat dat dan niet ten koste van de verkoop en het klantcontact? En hoe kan dat mogelijk opgelost worden? Deze grafieken helpen u hierin beslissingen te nemen op basis van actuele data. 

De urenregistratie software van TimeTick is ook handig als u veel onderweg bent

Hele eenvoudige software voor de medewerkers

Het laatste wat u wilt, is dat uw personeel klaagt over de gebruiksvriendelijkheid. Daarom gebeurt voor een reguliere medewerker (dus zonder aanvullende rechten) alles vanuit het dashboard. Geen ingewikkelde workflows, geen overbodige functies, gewoon precies wat hij of zij nodig heeft om het werk te kunnen registreren.

Dit zorgt ervoor dat de registratiesnelheid omhoog gaat en mensen het niet vervelend vinden om hun uren te registreren.

"Het reduceren van de hoeveelheid tijd en energie die de urenregistratie kost is de eerste prioriteit." 

Digitaliseer eenvoudig de urenregistratie van uw personeel →

 

Relatiebeheer (CRM), projectmanagement en meer

Timesheet Pro is erop gericht om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast luisteren wij continu naar de vragen van onze klanten, waardoor de software het hele jaar door meegroeit met de actuele behoefte.

Met een klantenservice die altijd voor u klaarstaat, deskundige software engineers, gebruiksvriendelijke software en een gunstige prijs, kunt u groeien zonder groeipijn. Daar staan wij garant voor.

"Groeien zonder groeipijn. Daar staan wij garant voor." 

Maak een account voor Timesheet Pro →

 

Voorwaarden in het kort:
30 dagen gratis onbeperkt uitproberen. Abonnement start niet automatisch, u moet hiervoor eerst akkoord geven. Uw opgebouwde gegevens kunnen probleemloos meegenomen worden als u een abonnement neemt.

 

 

Ondernemen is topsport.
Topsport is focus.
Ondernemen is focus.
De focus op de juiste zaken, dát kan alleen als u de juiste gegevens in handen heeft.

Waarom software van TimeTick?