blog

Waarom Excel gevaarlijk is voor jouw bedrijf dinsdag 15 oktober 2019 Ik val maar met de deur in huis. Tot wel 90% van de Excel-bestanden bevat fouten. Het is zelfs zo erg dat in een heel specifiek geval, twee Amerikaanse economen van Harvard University (Reinhart and Rogoff) een catastrofale fout hebben gemaakt die impact heeft gehad op miljoenen mensen. Daarnaast kom je meer verhalen tegen: verborgen cellen, verkeerd knip- en plakwerk, fouten in formules of macro's... het houdt maar niet op. Lees meer »
De kracht van OKR's maandag 8 oktober 2018 De OKR is een relatief onbekende term in managementland. Toch zijn Intel, Google, LinkedIn, Twitter en Uber er groot mee geworden. Het is wellicht het eenvoudigste, best bewaarde geheim van het succes van deze technologiegiganten. Dus... wat is een OKR en wat kun jij ermee? Lees meer »
De kracht van een oneliner - en hoe je hem maakt dinsdag 3 juli 2018 Oneliners zijn misschien wel je krachtigste marketinginstrument. Maar gebruik je hem ook zo? En hoe goed is je oneliner eigenlijk? Lees meer »
Het vergeten voordeel van de Cloud woensdag 30 mei 2018 De cloud heeft veel voordelen. Je kunt altijd bij je gegevens, het is veelal veiliger dan lokale oplossingen en je bent verzekerd van een hoge uptime. Met name met goede Quality Control bij de cloudprovider (zoals bij TimeTick) is het geen wonder dat veel bedrijven de overstap hebben gemaakt en veel consumenten hetzelfde doen. Lees meer »
Expert aan het woord: hoe rendabel is je marketing? vrijdag 25 mei 2018 Vandaag sprak ik met online marketingstrateeg Frank de Hek. Hij is een expert op het gebied van Online Branding, adverteren en meer. Ik heb een interview met hem aangevraagd, om u meer informatie te geven over hoe u uw online marketing in kunt richten. Met gratis tips en inzichten, kunt u aan de slag om uw marketingbudget efficiënter en effectiever te besteden.   Lees meer »
Update 11 februari 2018 zondag 11 februari 2018 We hebben weer feedback van jullie verwerkt! En natuurlijk hebben we zelf ook nog een paar kleine slimmigheidjes bedacht. Het betreft een kleine update, dus er zijn geen zaken integraal veranderd. Wat wel veranderd is... Lees meer »
Aanpassing licenties/abonnementen maandag 1 januari 2018 Er is een belangrijke aanpassing geweest in onze manier van licenties verstrekken. Voorheen werkten we met licenties die afgenomen werden voor een vaste periode voor een maximum aantal gebruikers. Dit is veranderd. Lees meer »
Update 24 november 2017 vrijdag 24 november 2017 In de nacht van 23 op 24 november 2017 hebben wij een update uitgevoerd in onze software. In deze update hebben we een aantal zaken toegevoegd en verbeterd. Lees meer »
Hoe en waarom moet ik een goede urenregistratie voeren? donderdag 23 november 2017 Het voeren van een goede urenregistratie is niet zo eenvoudig als het lijkt. U kunt het grofweg om twee redenen willen: als bewijsvoering of om meer informatie over uw tijdsbesteding te krijgen. Dit artikel gaat met name op het laatste in. Wij vinden namelijk dat een waardevolle informatiebron over uw tijdsbesteding niet verloren mag gaan. Lees meer »
3 urenregistratie tips die je direct kunt gebruiken! woensdag 22 november 2017 Urenregistratie is in principe niet leuk. Althans, wanneer je uitgaat van urenregistratie op de traditionele manier. Een lijst invullen met welke uren op welk project geboekt zijn en wat je in die tijd hebt gedaan. Als je het ons vraagt, is dit ouderwets. We kunnen een man op de maan zetten, maar de urenregistratie nuttiger inzetten dan dat, is een probleem. Nu dus niet meer! Lees meer »
Ondernemen is topsport.
Topsport is focus.
Ondernemen is focus.
Verleg uw focus: de uitgebreide rapportages van TimeTick helpen u sterke en zwakke punten te lokaliseren.

Waarom software van TimeTick?