blog

Update 11 februari 2018 zondag 11 februari 2018 We hebben weer feedback van jullie verwerkt! En natuurlijk hebben we zelf ook nog een paar kleine slimmigheidjes bedacht. Het betreft een kleine update, dus er zijn geen zaken integraal veranderd. Wat wel veranderd is... Lees meer »
Aanpassing licenties/abonnementen maandag 1 januari 2018 Er is een belangrijke aanpassing geweest in onze manier van licenties verstrekken. Voorheen werkten we met licenties die afgenomen werden voor een vaste periode voor een maximum aantal gebruikers. Dit is veranderd. Lees meer »
Update 24 november 2017 vrijdag 24 november 2017 In de nacht van 23 op 24 november 2017 hebben wij een update uitgevoerd in onze software. In deze update hebben we een aantal zaken toegevoegd en verbeterd. Lees meer »
Hoe en waarom moet ik een goede urenregistratie voeren? donderdag 23 november 2017 Het voeren van een goede urenregistratie is niet zo eenvoudig als het lijkt. U kunt het grofweg om twee redenen willen: als bewijsvoering of om meer informatie over uw tijdsbesteding te krijgen. Dit artikel gaat met name op het laatste in. Wij vinden namelijk dat een waardevolle informatiebron over uw tijdsbesteding niet verloren mag gaan. Lees meer »
3 urenregistratie tips die je direct kunt gebruiken! woensdag 22 november 2017 Urenregistratie is in principe niet leuk. Althans, wanneer je uitgaat van urenregistratie op de traditionele manier. Een lijst invullen met welke uren op welk project geboekt zijn en wat je in die tijd hebt gedaan. Als je het ons vraagt, is dit ouderwets. We kunnen een man op de maan zetten, maar de urenregistratie nuttiger inzetten dan dat, is een probleem. Nu dus niet meer! Lees meer »
Security update donderdag 16 november 2017 Veiligheid is belangrijk: uw gegevens staan bij ons opgeslagen. Daarom heeft iedere gebruiker van TimeTick een nieuw wachtwoord gekregen. Dit heeft te maken met hoe de wachtwoorden op de achtergrond worden opgeslagen. Voorheen maakten wij gebruik van een hashingtechniek met salting. Dit wil zeggen dat er een code gegenereerd wordt op basis van een wachtwoord, die niet terug te rekenen is naar het origineel. Lees meer »
Multitasken is niet zo multi dinsdag 20 juni 2017 "Multitasken is compleet inefficiënt." Dat is een aardig statement, maar gelukkig komt het niet compleet uit de lucht vallen. Dit is het resultaat van recente onderzoeken van neuropsychiater Theo Compernolle en hoogleraar onderwijspsychologie Paul Kirschner. Lees meer »
Wat doen werkonderbrekingen met je productiviteit? vrijdag 12 augustusus 2016 Werkonderbrekingen... we hebben ze allemaal dagelijks en ook zeker meerdere malen per dag. Een hoop mensen kennen de uitspraak "een onderbreking van een minuut kost je een kwartier", maar hoe veel is hier nou daadwerkelijk van waar? Lees meer »
Ondernemen is topsport.
Topsport is focus.
Ondernemen is focus.
Verleg uw focus: de uitgebreide rapportages van TimeTick helpen u sterke en zwakke punten te lokaliseren.

Waarom software van TimeTick?