De best mogelijke software neerzetten

Een product maakt pas een kans van slagen wanneer het beter is dan die van de concurrentie, véél beter. Dat is waar we dag in dag uit naar streven. Onze klanten zijn daarbij van groot belang; we luisteren altijd naar de feedback die we krijgen en proberen deze zo snel mogelijk door te voeren in een update. Het resultaat: urenregistratie software die een aantal zaken voor elkaar krijgt.

  • Urenregistratie is niet vervelend meer
  • Medewerkers kunnen ook hun todo-lijstjes beheren
  • Projecten zijn altijd inzichtelijk, inclusief de ingeplande uren

Innovatief concept: medewerkers meer macht geven

Het is belangrijk om projecten zo goed mogelijk te managen. Waarom worden medewerkers in software dan ook niet betrokken bij de invulling van een project? Dat vroegen wij ons af, en we hebben geen goede reden kunnen vinden. Bij TimeTick vervullen de todo-lijstjes van medewerkers een belangrijke rol. Dit is een graadmeter van waar men mee bezig is, of mee bezig gaat. Op deze manier kan met het systeem niet alleen terug worden gekeken, maar ook vooruit. Zonder dat dit extra moeite kost. Sterker nog: onze klanten vinden het handig dat ze hun todo-items direct om kunnen zetten in een urenregistratie!

Kennis & knowhow

Goede software komt niet zomaar tot stand. Hiervoor heb je een gemotiveerd klein team nodig, dat snel kan schakelen als het nodig is. Dat team hebben wij bij ons op kantoor in Vlaardingen zitten. En we ontwikkelen de meeste zaken in-house, enigszins geïnspireerd door de manier van werken van business-gigant Elon Musk bij Tesla en SpaceX. Hierdoor kunnen wij ook de prijs gunstig houden en hebben we het gehele ontwikkelproces zelf in beheer.

Een goede service begint bij goede servers

Wij stellen hoge eisen aan onze servers. Hierin hebben wij TransIP als partner gevonden: dé Internet Service Provider waarbij we de strenge kwaliteitseisen die wij hanteren veilig kunnen onderbrengen. Uw software staat bij TransIP aangesloten op de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), waardoor u direct op het één na grootste internetknooppunt ter wereld aangesloten zit.

Leer TimeTick zelf kennen

Geloof ons niet op ons woord, maar ervaar zelf wat TimeTick voor uw organisatie kan betekenen. Wij zijn uiteraard zowel telefonisch als per e-mail te bereiken via onze contactpagina.

Ondernemen is topsport.
Topsport is focus.
Ondernemen is focus.
Verleg uw focus: de uitgebreide rapportages van TimeTick helpen u sterke en zwakke punten te lokaliseren.

Waarom software van TimeTick?