Waarom maken wij software?

Deze pagina gaat eigenlijk helemaal niet over ons. U bent zelf de expert in uw vakgebied en u kunt zelf het beste bepalen wat u nodig heeft. Wij zorgen er gewoon voor dat u het krijgt. Wij bieden u met onze software het gereedschap waarmee u meer succes kunt behalen en dat is wat we willen.

Onze passie voor groei

We zijn echte groei-junkies. Maar groei betekent veel meer dan alleen de winst maximaliseren. Groei staat wat ons betreft voor meer tevreden klanten, meer plezier in het werk, meer kunnen met dezelfde mensen, inspireren en leren... en uiteraard een beter bedrijfsresultaat onderaan de streep. Groei is een reis, een transformatie van vroeger naar de toekomst. En wij willen onderdeel zijn van úw groei, want daar leren wij weer van.

Faciliteren én adviseren

TimeTick draait al sinds 2006 mee in de (urenregistratie) softwaremarkt. Dat betekent dat we de meeste problemen al eens voorbij hebben zien komen. Onze software is daardoor uitvoerig in de praktijk getest, waardoor u er sowieso mee uit de voeten kunt. Omdat we al zo lang meedoen in de markt, hebben we ook veel kennis buiten het programmeren om. En die kennis delen we graag met u.

De droom

Het is onze droom en tegelijkertijd onze missie om de perfecte software voor het MKB te maken en hét aanspreekpunt voor ondernemers te zijn voor allerlei soorten bedrijfssoftware die elke vorm van groei kan faciliteren. We hebben geen uitgebreide mission statement, wel hebben we gezond verstand en heel veel passie voor wat we doen.

Komt u aan boord?

Wij staan klaar voor elke uitdaging. Honderden ondernemers hebben hun vertrouwen in ons gelegd. U ook?

30 dagen gratis proberen →

 

Wij zijn het startblok.
Jij bent de topsporter.

Waarom software van TimeTick?