Dé oplossing voor bedrijven tot ca. 25 medewerkers

Orde in de schaos scheppen, zonder torenhoge kosten

De urenregistratie van een paar medewerkers kan eventueel nog bijgehouden worden in Excel. Het is een minder dan ideale oplossing, maar tot op zekere hoogte werkt het. Op het moment dat er steeds meer medewerkers bij komen, wordt dit echter steeds minder werkbaar. Eén persoon is verantwoordelijk voor het digitaliseren van de uren van iedere medewerker en dit wordt een steeds grotere (en vervelendere) last.

Dat is niet nodig. Als men immers toch al een urenbriefje invult, kan dit net zo goed direct gedigitaliseerd worden. Minder kans op fouten en minder tijdrovend. Met TimeTick Timesheet kun je dit snel en eenvoudig inrichten. Elke medewerker krijgt zijn eigen "rechten" in het systeem en je kunt teams samenstellen en een hiërarchie bepalen. Binnen de kortste keren draait het op rolletjes.

Probeer het gratis »

Overzicht in periode, klanten, projecten én medewerkers

Met de ingebouwde rapportagefunctie kun je een aantal filters selecteren. Zo heb je binnen enkele seconden een volledig overzicht van wat er gebeurd is en wie er een rol in heeft gespeeld. Met een druk op de knop krijg je er een mooi PDF-bestand van, voor je eigen projectarchief of voor de klant - natuurlijk met jullie eigen logo erop.

Uitgebreid projectoverzicht voor meer controle en inzicht

De spil van de software zijn de projecten. Je kunt tenslotte alles benaderen als een project. Op die manier heb je altijd uitgebreide statistieken over de hoeveelheid uren per project, het onderhanden werk (in euro's) en goed inzicht in de projectvoortgang.

Om een lang verhaal kort te maken

- Projecten onderverdelen in milestones/fases voor extra inzicht
- Snel en eenvoudig ziekte en verlof registreren
- Een eenvoudige CRM-module voor beter klantcontact
- Verschillende tarieven per uursoort, tevens instelbaar per klant
- En nog veel meer...

Probeer het gratis »


Screenshots

Ondernemen is topsport.
Topsport is focus.
Ondernemen is focus.
Verleg uw focus: de uitgebreide rapportages van TimeTick helpen u sterke en zwakke punten te lokaliseren.

Waarom software van TimeTick?