Urenregistratiesoftware voor ZZP'ers en Freelancers

Software die is toegespitst op jouw wensen

Uren registreren is een noodzakelijk kwaad. In de praktijk houd je waarschijnlijk zelfs alleen je declarabele uren bij. Wat is het nut als je er geen factuur van kunt sturen?

Het schrijven van je uren is iets wat eenvoudig moet kunnen en waar je niet teveel bij na moet hoeven denken. Overzicht krijgen in hoeveel uren je open hebt staan en nog moet factureren naar je klanten, is iets wat automatisch zou moeten gaan. En dat gebeurt ook automatisch: in TimeTick Timesheet.

Probeer het gratis »

Maak je leven makkelijker

Ondernemen komt al met genoeg uitdagingen: niemand die je vertelt hoe je zaken aan moet pakken of welke beslissing je moet nemen. Help jezelf om die reden, met goede software voor jouw zaak. Zie alles eenvoudig op een rijtje, zonder al die rompslomp rondom Excel met zelfgemaakte macro's en prints die net niet op je A4'tje passen.

Maak direct een PDF-bestand van je weekstaat en stuur hem door naar je klant. Om te accorderen of voor hun eigen verwerking. Netjes met je eigen naam of logo erop.

En wil je dan écht nog wat statistieken in Excel draaien, dan kun je je uren altijd exporteren naar Excel. Maar wij denken dat je het, dankzij de rapportagefuncties in TimeTick Timesheet, nooit nodig gaat hebben.

Maak je leven makkelijker en vraag een account aan. Proberen kan geen kwaad.

Probeer het gratis »


Screenshots

Ondernemen is topsport.
Topsport is focus.
Ondernemen is focus.
Verleg uw focus: de uitgebreide rapportages van TimeTick helpen u sterke en zwakke punten te lokaliseren.

Waarom software van TimeTick?