Blog overzicht

Aanpassing licenties/abonnementen

maandag 1 januari 2018

Er is een belangrijke aanpassing geweest in onze manier van licenties verstrekken. Voorheen werkten we met licenties die afgenomen werden voor een vaste periode voor een maximum aantal gebruikers. Dit resulteerde erin dat klanten die met een enkele medewerker over hun pakket heen gingen, een duurder pakket aan moesten schaffen zonder deze ten volste te gebruiken.

Om deze reden zijn we overgestapt op een abonnementenmodel, waarbij u betaalt naar gebruik. Heeft u 16 gebruikers in het systeem, dan betaalt u voor 16 gebruikers. Voorheen was ons "Small Business" pakket geschikt tot 15 gebruikers en moest u upgraden naar het volgende pakket voor 50 gebruikers.

Dit betekent echter wel dat er het een en ander verandert. De kosten worden vanaf het einde van uw licentie (of voor nieuwe klanten vanaf het begin) maandelijks gefactureerd en automatisch afgeschreven, op of omstreeks de 1e van de maand.

Bent u een bestaande klant met een licentie? Uw licentie wordt niet automatisch omgezet in een abonnement. Wij nemen voordat uw licentie afloopt contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw keuze voor één van de nieuwe pakketten onder het nieuwe abonnement.

Ondernemen is topsport.
Topsport is focus.
Ondernemen is focus.
Verleg uw focus: de uitgebreide rapportages van TimeTick helpen u sterke en zwakke punten te lokaliseren.

Waarom software van TimeTick?