Planning software

Het belang van goede planning

In iedere organisatie, groot of klein, is het belangrijk dat iedereen weet waar hij aan toe is. De makkelijkste manier om dit te doen is met goede planning software. Ons product TimeTick Timesheet heeft precies wat u nodig heeft: personeelsplanning, roosters maken en natuurlijk projectplanning.

Projecten en medewerkers staan bij planning centraal

Projecten hebben een deadline en die deadline moet gehaald worden. Met behulp van onze planningmodule heeft u in een mum van tijd een complete planning ingericht voor meerdere personen. Dit kunt u namelijk gewoon doen door de juiste taken naar het juiste tijdstip van de dag te slepen. Als de planning uitloopt, kan de deze dus ook heel snel aangepast worden. Alle taken staan netjes onderverdeeld in bladwijzers per project, dus uw hele projectadministratie is geordend per medewerker en per project.

Verlof inplannen en ziekteverzuim registreren

In het geval van verlof, is vaak voor een oplossing te zorgen. In het geval van ziekte is het echter belangrijk om snel te kunnen schakelen: iedereen moet dezelfde dag nog weten wat er moet gebeuren. U heeft twee keuzes: óf de werkdruk verhogen óf de efficiëntie verhogen. Bij verzuim zal de werkdruk altijd iets stijgen, maar door efficiënter te werken blijft er meer lucht in de planning waardoor tegenvallers beter opgevangen kunnen worden. Ziekteverzuim kunt u ook registreren, waardoor u een totaalplaatje krijgt van het totale ziekteverzuim per medewerker.

Wij zijn het startblok.
Jij bent de topsporter.

Waarom software van TimeTick?